Prapa te të gjitha raportet Id: 6516

Tjera

Raportuar nga sylejman bytyqi ne 17:30, e enjte 9 shtator 2021

*Trotoari I Bllokuar ne të Dya Anet Me Zall dhe Automjete të pa Levizshme Me Vite .

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose