Prapa te të gjitha raportet Id: 6523

Ujëra të zeza

Raportuar në kategorinë Ujëra të zeza nga anonim në 11:56, e premte 10 shtator 2021

**demtim i kanalizimit mes fshatit verban dhe sadovin jerlive kanalizimi derdhet ne lume e kalon skaj fshatit sadovin jerlive edhe era non stop i vie

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose