Prapa te të gjitha raportet Id: 6528

Ndriçim publik

Raportuar në kategorinë Ndriçim publik nga anonim në 17:15, M�r 15 shtator 2021

*Te gjitha dritat jan ndrru perveq njeres dhe puseta eshte e hapun!

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose