Prapa te të gjitha raportet Id: 6530

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 06:55, e hënë 20 shtator 2021

*kjo grope shkaketon pengese dhe ne demtimin e vetures

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose