Prapa te të gjitha raportet Id: 6673

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 18:23, Pre 3 dhjetor 2021

Lusim komunen qe te dergoj ndonje mjet per rrafshimin e kesaj zone dhe te mirren masa per ata persona qe po bejn hedhjen e dheut dhe mbeturinave ne menyre te pakontrolluar ne vazhdimsi. Shpresoj ne miratim te menjehershem te kesaj kerkese.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose