Prapa te të gjitha raportet Id: 6675

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 13:59, Die 5 dhjetor 2021

Lusim komunen qe te dergoj ndonje mjet per rrafshimin e kesaj pjese dhe te behet ndalimi i hedhjes se dheut dhe mbeturinave qe po vazhdon te behet ne menyre te pakontrolluar nga persona te pandergjegjshem. Mbesim me shprese qe do te miratohet kjo kerkese.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose