Prapa te të gjitha raportet Id: 6678

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 13:07, Mar 7 dhjetor 2021

*Grope e madhe eshte ne kete pjese. Kur ka reshje te shiut kjo grope mbushet komplet me uje dhe nuk munesh me kalu si kembesore.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose