Prapa te të gjitha raportet Id: 6683

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 12:40, Pre 17 dhjetor 2021

Kjo qe ka ndodhe eshte nje masaker urbanisitike, ju lutem dilni shikone llojin e asfaltit qe eshte shtruar plus eshte shtruar shkel e shko per qellime direkt personale biznesore duke demtu rrugen komplet per ne Zabel dhe rrugen Mulla Idrizi. Kjo masaker rrugore fillon nga fabrika deri te kasapnica apo ish mishtorja Malesia. Urgjent raportone ju kutem*

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose