Prapa te të gjitha raportet Id: 6686

Tjera

Raportuar ne menyre anonime te 05:20, Die 19 dhjetor 2021

**Ju lutem a ka ne plan te behet kjo rrug se esht tmerr

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Pershendetje, kerkese per vendosjen e disa rrethojave tek pjesa e kalimit te rruges tek stacioni i autobusave. Shume persona e kalojne rrugen ne vendin e gabuar dhe kjo gje po e rrezikon shume vozitjen. Vendkalimi eshte me posht por shume persona e kalojne rruges nepermjete rrethit

    Postuar nga Emri juaj ne 12:50, e mërkurë 5 janar 2022

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose