Prapa te të gjitha raportet Id: 6710

Tjera

Raportuar nga sylejman bytyqi ne 09:56, e mërkurë 12 janar 2022

*Ësht ndertim i pa perfunduar Dhe i pa Siguruar per kalimtaret E Rastit . Forum Mall Ësht ndermjet Lorik center Dhe JUMBO TE ISH PRINTEKSI.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose