Prapa te të gjitha raportet Id: 6795

Tjera

Raportuar ne menyre anonime te 12:09, e diel 27 shkurt 2022

Të merren masa që të largohet reklama e vendosur në vertikale, e cila na pengon shumë në qarkullim të lirshëm dhe ne që kemi fëmijë të vegjël me karrocë.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose