Prapa te të gjitha raportet Id: 6849

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 15:53, e diel 10 prill 2022

Siç shihet edhe ne foto,pjesa e demtuar tek kapaku i kanalizimit qe nje kohe eshte i demtuar ne ate menyre dhe askush nuk ka nderrmare masa per rregullimin e saj Ne shikim te pare mund te duket problem i vogel,mirpo rrezikshmeria eshte shume e madhe, per shkak se kanali eshte mjaft i thelle dhe gropa eshte ne madhesi peraferisht 20-24cm(Dmth lehtesisht nxenesit e vegjel mund te ken kontakt me të)po ashtu rreziku tjeter eshte se rruga eshte e qarkullueshme gjate gjithe dites nga nxenes,pasi qe eshte ne afersi te nje shkolle fillore,ndersa gjate nates ndonjehere ne mungese te ndriqimit nuk shihet fare. Deri me tani fatmiresisht ne ate pjese nuk ka pasur te lenduar,mirpo eshte me mire te jemi te sigurt, e ti parandalojme aksidentet. Ju falemnderit.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *rruga Beteja e Vrrinit

    Postuar nga Gentiana ne 15:59, e diel 10 prill 2022

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose