Prapa te të gjitha raportet Id: 6851

Tjera

Raportuar ne menyre anonime te 10:11, e diel 10 prill 2022

* Ju lutem që të ndërmerrni masa që hapësirat publike të lirohen nga uzurpimet dhe pengesat, të cilat po na pengojnë lëvizjen e lirë. Të njëjtat po vendosen për kinse parking personal të biznesit (në këtë rast 4 biznese) ku kanë bllokuar hapësirën për parkim të 8 automjeteve. Tani automjetet po parkohen në trotuar dhe ato vende po rrin të bllokuara. Ishin të premten Policia dhe mëpastaj inspektori nga KK Prizren dhe asgjë nuk u ndërmorr. Nëse nuk ndërmerren veprimet ligjore do të njoftojmë mediat dhe po ashtu kryetarin z. Totaj. Mjaft më me uzurpime dhe bllokada. 90 % e trotuareve në qyetet të bllokuara me makina. Ku të ecim ne.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *

    Postuar nga Emri juaj ne 18:40, e premte 15 prill 2022

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose