Prapa te të gjitha raportet Id: 6862

Ndriçim publik

Raportuar në kategorinë Ndriçim publik nga anonim në 03:25, e martë 26 prill 2022

*Ndriçimi publik pjesërisht mungon, telat e rrymes se pajisjes së ndriçimit publik jashtë standardit - rrezik vdekje për fëmijët! Mungojnë dryna për mbylljen e kasetave të rrymes së trafos. Ju lutem sa më shpejt të rregullohet ndriçimi publik dhe këta tela të rrezikshëm, ose ti merret tenderi dhe të merr tenderin ndokush e ta rregullojnë sipas standardeve! Ju falënderoj

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose