Prapa te të gjitha raportet Id: 6882

Ujëra të zeza

Raportuar në kategorinë Ujëra të zeza nga anonim në 12:19, e enjte 19 maj 2022

*Në rrugën që të dërgon për në shkollën e fshatit Kushnin të Hasit ,është dëmtuar një kapak pusete ,gjë për të.cilën janë të.rrezikuar të bien në këtë puset fëmijët dhe të kenë dëmtime . Ju lutem të.intervenoni sa më shpejt. Me respekt.drejtori i shkollës Astrit Shatri

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose