Prapa te të gjitha raportet Id: 6897

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 15:10, e premte 27 maj 2022

Ka gropa te rrezikshme ne rrugen kryesore deshmoret e kombit mbi ure te gjakut me saktesisht tek shelnja udhkryqi 100 metra mbi shelnje tek udhkryqi ne shipol te cilat rrezikojn komunikacionin dhe njerzit jane gropa te mdha qe 1 vit nuk i rregullon askush

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose