Prapa te të gjitha raportet Id: 6912

Tjera

Raportuar ne menyre anonime te 07:42, e hënë 13 qershor 2022

*Kerkoj nga ju si adres e raportimeve qe te kerkoni nga Komuna e Obiliqit qe sa ma shpejt te ndermmarin diqka ne lidhje me kete toke qe eshte ne pronesi publike. Sepse po shfrytezohet per keto kafshe (kuaj) e te cilat kafshe po bejne deme te medha duke hyre neper oborre te shtepijave te banoreve mu shume e shume banoreve ju kan shkaktuar deme ne bashqet e tyre duke hyre neper ara me grur dhe shume here nga agresioni i tyre kemi qen ne rrezik edhe ne si banor. Dhe si pasoj e ketij nese mund ta quajm aher ku me dhjetra qen endacak rrin aty dhe ne si banor jemi gjithmone te rrezikuar nga qenet ashtu edhe kalimtaret e rasist qe e shfytezojn kete rrug per te ecur per ne qytet. kemi kerkuar ndihme edhe nga policia por nuk kane bere asgje prap problemi i njejt.! Shpresoj qe te kryeni edhe kete problem si shume te tjerave qe po u beni zgjidhje.!

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose