Prapa te të gjitha raportet Id: 6925

Tjera

Raportuar ne menyre anonime te 10:48, e diel 26 qershor 2022

Përshëndetje. Ju lutem që të dërgoni zyrtarët nga Inspektorati, me qëllim që të ndërmarrin veprimet për heqjen e këtyre klimave-invertorëve të vendosur nga biznesi Hyska në hyrjen B të banesës kolektive te kompleksit banesor ALBING-B. Ne nuk jemi kundër bizneseve, mirëpo jo në këtë formë që mos të na pyesin fare dhe të luajnë rolin e të fortit dhe të bëjnë çka të dojnë dhe si të dojnl.Përveç që na rrezikon fëmijët tanë që çdo ditë luajnë në këtë pjesë, do të krijon zhurmë dhe rrjedhje të ujit, po ashtu ka një pamje të shëmtuar, jashtë çdo standardi estetik dhe na paraqet pengesë për jetë të qetë. Ju lutemi që të merrni masa sipas kompetencave që keni. Në të kundërtën do të detyrohemi që të veprojmë vetë dhe të heqim dhunshëm këtë veprim të shëmtuar.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • Prsh. A ka mundësi të del ekipi për kërkesën në fjalë, apo duhet të merremi me Polici ose me organizim vetanak. Në pritje të përgjigjes apo veprimit.

    Postuar nga Emri juaj ne 10:08, e mërkurë 29 qershor 2022

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose