Prapa te të gjitha raportet Id: 6996

Ndriçim publik

Raportuar në kategorinë Ndriçim publik nga anonim në 12:24, Mar 4 tetor 2022

*Përshendetje lagja Jeta e Re Prizren Rruga Vatrat e Llukës nuk ka ndriqim ne lagje dhe ne rrugica

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose