Prapa te të gjitha raportet Id: 818

Ndriçim publik

Raportuar ne kategorinë Ndriçim publik nga Shqipdon Agaj ne 17:44, Sht 15 korrik 2017

***Ne rrugen Komandant Drini, per pasoje te demtimit apo vjedhjes se shenjes se komunikacionit e cila vendoset ne fillim te rruges e cila nuk ka dalje, shume makina futen pa e ditur kete dhe mbesin ne fund te rruges ku bllokohet rruga sepse nuk kane nga te kthehen, ju kisha lutur qe te ndermerni masen e nevojshme dhe shenja e cila tregon se rruga eshte pa dalje te vendoset ne fillim te rruges, me respekt Shqipdon Agaj, banore i lagjes.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 818

    Postuar nga Emri juaj ne 09:29, Enj 20 korrik 2017

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose