Prapa te të gjitha raportet Id: 1018

Trotuar i dëmtuar

Raportuar ne kategorinë Trotuar i dëmtuar nga Shpend Fejzullahu ne 19:19, Mar 5 dhjetor 2017

Per persona me nevoja te veqanta eshte shume probleme, sepse ata as nuk kane asnje qasje neper trotuare edhe aty ku pak trotuare jane te tmerrshme.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 1018

    Postuar nga Emri juaj ne 09:01, Enj 7 dhjetor 2017

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose