Prapa te të gjitha raportet Id: 1019

Mbeturina

Raportuar ne kategorinë Mbeturina nga Shpend Fejzullahu ne 19:24, Mar 5 dhjetor 2017

Rruga e re me.4 korsi nuk ka asnje shporte per mbeturina. Urgjent duhet te intervenohet per kete qeshtje edhe te sjellin shportat.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 1019

    Postuar nga Emri juaj ne 09:04, Enj 7 dhjetor 2017

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose