Prapa te të gjitha raportet Id: 298

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 08:49, Mar 4 prill 2017

*

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 298

    Postuar nga Platforma ndreqe ne 12:09, Pre 21 prill 2017

  • Jane hequr mbeturinat nga vendi ku keni raportuar. Lusim qytetaret qe mbeturinat ti hedhin ne shporte dhe jo jasht saj.

    Ju faleminderit per kontributin tuaj

    Postuar ne menyre anonime ne 14:20, Pre 13 korrik 2018, shenuar si i rregulluar

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose