Prapa te të gjitha raportet Id: 315

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 13:22, Mar 21 mars 2017

Keshtu duket hyrja e rruges se re Gjilan - Bujanoc.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 315

    Postuar nga Platforma ndreqe ne 08:45, M�r 22 mars 2017

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose