Prapa te të gjitha raportet Id: 383

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 08:20, H�n 3 prill 2017

Me shum se 2 muaj mungon kapaku i pusetes, i thell rreth 2 m', i cili paraqet rrezik per banoret. Po ashtu ka bllokim total te trotuareve si nga ndertuesit e pandergjegjshem si dhe veturat. Ndotje ekstreme nga veprimet e ndertuesve*

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 383

    Postuar nga Platforma ndreqe ne 10:01, H�n 3 prill 2017

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose