Prapa te të gjitha raportet Id: 416

Trotuar i dëmtuar

Raportuar në kategorinë Trotuar i dëmtuar nga anonim në 05:43, Enj 6 prill 2017

*trotuari i demtuat perball shkolles fillore Mihajl Grameno

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 416

    Postuar nga Platforma ndreqe ne 12:26, Pre 21 prill 2017

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose