Prapa te të gjitha raportet Id: 435

***

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 13:31, Sht 8 prill 2017

**Qendra e qytetit Gilan: e ozurpuar, e ndotur etj tmerr

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 435

    Postuar nga Platforma ndreqe ne 11:57, Pre 21 prill 2017

  • *

    Postuar ne menyre anonime ne 17:15, Enj 7 shkurt 2019

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose