Prapa te të gjitha raportet Id: 441

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 06:36, Die 9 prill 2017

Dërgo tek Komuna e Shtimës 101 javë, 4 dit, 9 orë, 5 minuta më vonë

*

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 441

    Postuar nga Platforma ndreqe ne 12:25, Pre 21 prill 2017

  • Eshte larguar shporta e demtuar nga ana e Komunes per tu zevendesuar me vone me te reja.

    Postuar nga Koordinatori-Shtime (Komuna e Shtimës) ne 14:28, M�r 8 maj 2019
    Moderated by Komuna e Shtimës at 16:55, M�r 8 maj 2019

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose