Prapa te të gjitha raportet Id: 499

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 18:20, Die 23 prill 2017

*Esht dëmtuar nga nje kompani e cila ka fitu tenderin per zgjerimin e shtratit te lumit

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 499

    Postuar nga Platforma ndreqe ne 10:03, H�n 24 prill 2017

  • *

    Postuar nga Koordinatori-Shtime (Komuna e Shtimës) ne 14:20, M�r 8 maj 2019
    Moderated by Komuna e Shtimës at 16:58, M�r 8 maj 2019

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose