Prapa te të gjitha raportet Id: 505

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 08:25, H�n 24 prill 2017

Rruga nuk ka qenë e shtruar asnjiherë edhe me gjith premtimin,është në zonën B të qytetit.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 505

    Postuar nga Platforma ndreqe ne 12:58, H�n 24 prill 2017

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose