Prapa te të gjitha raportet Id: 506

***

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 09:33, H�n 24 prill 2017

**rruga Hysen Xhakolli ne Fushe Kosove (lagjja Dardania) e demtuar dhe cdo dite e me shume demtohet si dhe nuk ka ndriqim publik dhe tabelat e rrugeve jane hequr.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 506

    Postuar nga Platforma ndreqe ne 13:27, M�r 26 prill 2017

  • *rruga Hysen Xhakolli eshte shtruar para dy jave por trotuaret i kane lene ne gjendje te mjerueshme, kerkojme nga komuna dhe punekryesi ti rregulloj siq kane qene!!!

    Postuar nga Gazmir Raci ne 07:28, Sht 9 qershor 2018

  • *Është rregulluar rruga për të cilën keni raportuar.

    Postuar ne menyre anonime ne 10:05, e enjte 21 mars 2019

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose