Prapa te të gjitha raportet Id: 522

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 04:58, M�r 26 prill 2017

**

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 522

    Postuar nga Platforma ndreqe ne 13:25, M�r 26 prill 2017

  • *

    Postuar nga Koordinatori-Shtime (Komuna e Shtimës) ne 13:19, M�r 8 maj 2019
    Moderated by Komuna e Shtimës at 17:02, M�r 8 maj 2019

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose