Prapa te të gjitha raportet Id: 533

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 15:45, Enj 27 prill 2017

*

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 533

    Postuar nga Platforma ndreqe ne 09:19, Mar 2 maj 2017

  • *Pastruar pjeserisht

    Postuar nga Koordinatori-Fushë Kosovë (Komuna e Fushë Kosovës) ne 09:58, Enj 14 qershor 2018

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose