Prapa te të gjitha raportet Id: 536

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 15:52, Enj 27 prill 2017

*ktu asht nji deponi ilegale per mbeturina, me shum si ne foto

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 536

    Postuar nga Platforma ndreqe ne 09:20, Mar 2 maj 2017

  • **pastruar pjeserisht, ende shum mbeturinat te ndryshme (me shum se ne foto)

    Postuar nga Emri juaj ne 19:15, Die 12 gusht 2018

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose