Prapa te të gjitha raportet Id: 649

Ndriçim publik

Raportuar në kategorinë Ndriçim publik nga anonim në 19:34, M�r 17 maj 2017

*Nga fundi i rruges e deri tek gjysma e rruges dritat punojn ne rregull,mirepo nga gjysa e truges e larte nuk punojn,dmth vetem gjysa e rruges ka ndriqim e gjysma tjeter jo. Te bashkangjitura jane 2 foto,ku shihet kjarte rruga e ndare ne gjysme nga ndriqimi.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 649

    Postuar nga Emri juaj ne 08:25, Mar 30 maj 2017

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose