Prapa te të gjitha raportet Id: 675

Trotuar i dëmtuar

Raportuar në kategorinë Trotuar i dëmtuar nga anonim në 07:32, Enj 25 maj 2017

*qe nje muaj eshte demtu kanalizimi dhe askush nuk e rregullon

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 675

    Postuar nga Emri juaj ne 08:30, Mar 30 maj 2017

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose