Prapa te të gjitha raportet Id: 712

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 18:04, Pre 2 qershor 2017

*

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 712

    Postuar nga Emri juaj ne 10:02, H�n 12 qershor 2017

  • *Janë pastruar gypat e ujërave të zeza në këtë rrugë.

    Postuar ne menyre anonime ne 10:01, e enjte 21 mars 2019

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose