Prapa te të gjitha raportet Id: 782

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 14:22, M�r 21 qershor 2017

Rruga eshte riparuar para 2 javeve, por puna nuk eshte kryer si duhet dhe tasht eshte hapur grop 1 meter.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 782

    Postuar nga Emri juaj ne 09:27, Enj 20 korrik 2017

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose