Prapa te të gjitha raportet Id: 817

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 17:11, Sht 15 korrik 2017

*

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 817

    Postuar nga Emri juaj ne 09:35, Enj 20 korrik 2017

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose