Prapa te të gjitha raportet Id: 858

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 19:44, Die 6 gusht 2017

*rruga ka qene e asfaltuar dhe e njejta eshte demtuar nga makinerite e renda nga kompania qe ka qene e kontraktuar nga komuna per rregullimin e lumit qe gjendet ne fund te rruges e cila eshte e gjate afersish 50m, nepermjet kesaj rruge jane kryer te gjitha punimet nga kompania Nga komuna na eshte premtuar qe do te rregullohet por qe 3 vite nuk ka ndodhur.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 858

    Postuar nga Emri juaj ne 06:30, Enj 31 gusht 2017

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose