Prapa te të gjitha raportet Id: 870

Trotuar i dëmtuar

Raportuar në kategorinë Trotuar i dëmtuar nga anonim në 13:30, M�r 16 gusht 2017

Uzurimi i hapesirave te perbashketa nga bizneset. Uzuripimi i parkingut per banoret e kesaj zone. Si dhe demtim i trotuarit nga kompanit ndertimore per qasje ne rrym, dhe nuk khehen trotuaret ne gjendjen e meparshme.* Rruga Hajrullah Zymi, Fushe Kosove, Objekti 8 i ndertuar nga Model Slovenia.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 870

    Postuar nga Emri juaj ne 06:40, Enj 31 gusht 2017

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose