Prapa te të gjitha raportet Id: 898

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 17:17, H�n 28 gusht 2017

*Rruge e pa asfaltuar Pajazat Ahemti - Gjilan Premtime e rrena qdo vjet. U bone 17 vjet hala sh shtru.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 898

    Postuar nga Emri juaj ne 06:30, Enj 31 gusht 2017

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose