Prapa te të gjitha raportet Id: 914

***

Raportuar ne kategorinë Mbeturina nga Dardan Kryeziu ne 14:32, M�r 6 shtator 2017

** Mbeturinat ne rrugen Hysen Xhakolli Fushe Kosove kane bllokuar trotuarin dhe levizjen e lire ne kete rruge

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 914

    Postuar nga Emri juaj ne 08:17, Mar 12 shtator 2017

  • *

    Postuar ne menyre anonime ne 08:54, Enj 14 qershor 2018

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose